Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Δ.Σ., Τρίτη 11-11-2008

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αύριο 12-11-2008, θα πραγματοποιηθεί παράσταση στην Κόρινθο. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται εκεί μέχρι και τις 12.30.
Ύστερα από αίτημα πολλών συναδέλφων, προτάθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου να γίνει αύριο στην Κόρινθο, αμέσως μετά την παράσταση και όχι την Πέμπτη 13-11-2008 όπως είχε αρχικά αποφασισθεί. Τελικά η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα γίνει αύριο στην Κόρινθο και ώρα 14.00.

Για τη μετακίνηση των συναδέλφων που έρχονται από άλλη πόλη, θα υπάρξει, με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, κάλυψη των εξόδων μετακίνησης εφόσον ο σκοπός της μετακίνησης είναι συγκεκριμένος.
Βασική προϋπόθεση, για τους συναδέλφους που θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκινητό τους, είναι να ζητήσουν απλή χειρόγραφη απόδειξη για τη βενζίνη από το πρατήριο αναγράφοντας την ημερομηνία, το ονοματεπώνυμο του συναδέλφου και το ποσό.
Την απόδειξη αυτή μαζί με την απόδειξη καταβολής των διοδίων, θα τις αποστείλετε Υπ'όψιν της ταμίας του Συλλόγου Κας Παρασκευής Τσετσώνη.
Στον φάκελο που θα αποστείλλετε με τα δικαιολογητικά, θα έχετε μια κατάσταση των εξόδων και σε αυτήν θα αναγράφετε και έναν αριθμό λογαριασμού σας σε τράπεζα στον οποίο και θα κατατεθούν τα χρήματα.

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου