Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Δ.Σ. - Τρίτη 9-12-2008

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αύριο Τετάρτη 10-12-2008 λόγω των δυσάρεστων γεγονότων που συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και λόγω της εκρυθμης κατάστασης που επικρατεί, δεν θα πραγματοποιηθεί η μαζική πορεία των εργαζομένων του ΠΑ.ΠΕΛ. Θα συμμετάσχει μια μόνο αντιπροσωπεία των εργαζομένων. Όσοι από τους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με το Γεν. Γραμματέα του συλλόγου Ιορδάνη Δρακόπουλο.

Η γενική συνέλευση του συλλόγου της Τετάρτης αναβάλλεται και μετατίθεται για την Δευτέρα 15-12-2008 και ώρα 12.00 στο κτίριο της ΣΘΕΤ στην Τρίπολη. Ταυτόχρονα θα έχει υπάρξει και μία επαφή την Παρασκευή 12-12-2008 με τον εργατολόγο κ Αλέξη Μητρόπουλο, προκειμένου να έχουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη για το ζήτημά μας καθώς και για την εκδοχή λήψης ασφαλιστικών μέτρων από 1-1-2009.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι τη Δευτέρα στη συνέλευση, θα πρέπει να έχουμε πάρει οριστική απόφαση για το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων καθώς θα πρέπει και να έχουν τακτοποιηθεί ΟΛΕΣ οι εκκρεμείς συνδρομές. Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε συνεπείς στην τακτοποίηση των οικονομικών μας υποχρεώσεων, διότι είναι ο μοναδικός οικονομικός πόρος του Συλλόγου.

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου